Trouwboeket Roosendaal

logo

Afgelopen weekend touwde mijn beste vriendin. Het was een geweldige dag en wat zag ze er mooi uit. Niet alleen zag zij er geweldig mooi uit, ook de locatie was ontzettend mooi versierd met allerlei bloemen.Het was een echte sprookjesbruiloft, die ik mij voor altijd zal blijven herinneren. Alles was perfect op elkaar afgestemd: de kleuren, stijlen en sfeer. Alles was versierd met bloemen: er waren kleine tafelstukjes, het trouwboeket, corsages en zelfs de auto was versierd. Trouwboeket Roosendaal, jullie zijn fantastisch!

trouwboeket

Bloemenwerk verzorgd tot in de puntjes

Ik heb haar mogen helpen bij het organiseren van haar bruiloft en samen hebben wij meerdere bloemenwinkels bezocht. Uiteindelijk hebben wij besloten om de bloemen te laten verzorgen door Trouwboeket Roosendaal.  Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met hun. Trouwboeket Roosendaal heeft ons hierbij geholpen en onze ideeën geconcretiseerd. Wij hebben samen met hun de verschillende fotoboeken bekeken en op deze manier werd al gauw duidelijk wat ze wou. Hun professionaliteit en kundigheid is echt fantastisch, ze hadden het bloemenwerk tot in de puntjes verzorgd.

Bloemen

Aan het eind van de bruiloft verzamelden alle vrijgezelle vriendinnen, nichtjes en collega’s zich. Mijn beste vriendin gooide het boeket over haar rechterschouder (zonder te kijken) en wonder boven wonder had ik hem gevangen! Dus als ik het bijgeloof moet geloven ben ik de eerstvolgende die gaat trouwen. Ik weet nog niet hoe of wat, maar één ding is zeker: als ik ga trouwen ga ik zeker langs Trouwboeket Roosendaal. Hopelijk wordt mijn bruiloft dan net zo magisch.