Een geheel verzorgd trouwfeest Utrecht

Een geheel verzorgd trouwfeest Utrecht

Ben je van plan om binnenkort te gaan trouwen en ben je op zoek naar het organiseren van een geheel verzorgd trouwfeest Utrecht? Dan ben je bij Heirloom aan het juiste adres. Wanneer je jouw trouwdag nu bescheiden en intiem of juist groot en uitbundig wilt vieren het kan allemaal bij Heirloom. 

De mooiste trouwlocaties 

Jouw trouwdag is natuurlijk een erg belangrijke dag in je leven en wilt daarom graag alles zo goed mogelijk naar wens hebben. Veel bruidsparen vinden het een fijne verademing om de details van de trouwdag door Heirloom uit handen te laten nemen. Een receptie bij mooi weer in een van de stadstuinen of wil je nu graag een stads huwelijk? Samen met een van de experts van Heirloom zul je kijken naar de mooiste trouwlocaties van Utrecht die worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. 

Waarom kiezen voor Heirloom?

Bij Heirloom hebben ze erg veel kennis en ervaring in het verzorgen van huwelijken. Daarom kan je deze prachtige dag aan de experts van Heirloom toevertrouwen. Zij beiden een grote variatie aan locaties en ruimtes aan en zij kunnen de trouwdag gedeeltelijk of geheel verzorgen. Van het ontvangst, via een huwelijksvoltrekking tot aan de receptie en diner. 

De samenwerking met beste patissiers van Utrecht 

Een bruidstaart is op een trouwdag natuurlijk erg belangrijk. Heirloom werkt daarom ook samen met de beste patissiers van Utrecht. Hierdoor wordt de perfecte bruidstaart tot stand gebracht. Voor de verdere culinaire invulling van het diner op de trouwdag worden deze verzorgd vanuit eigen keuken. Kortom voor een geheel verzorgd trouwfeest Utrecht ben je bij Heirloom aan het juiste adres.