Goed geregeld dankzij staantafel verhuur

Ik ben deze keer aan de beurt om een gezellig feest bij ons thuis te regelen. Een keer per jaar moet iemand in onze familie een leuke avond organiseren, wat en hoe mag je zelf bepalen. Deze keer ben ik dus aan de beurt om iets gezelligs te organiseren. Toevallig heb ik laatst een feest gehad waarbij alles geregeld werd door staantafel verhuur. En ik moet zeggen dat ik me die dag enorm heb vermaakt met alle lekkere wijn en vooral het lekker eten, iets om te onthouden dacht ik nog. Dus nu ik zelf een feest mag organiseren was voor mij snel de keuze gemaakt wat het ging worden. Aangezien ik een grote tuin heb is het makkelijk om daar met een groot gezelschap een gezellige avond te hebben. Zo had ik dus via staantafel verhuur meerdere spullen gehuurd, waaronder een partytent, staantafels, maar ook lekker vleesgerechten en vlees voor de barbecue. Ook hoefde ik me geen zorgen te maken dat iedereen kon zitten, ook daar werd netjes voor gezorgd. Al met al een avond waar ik zelf niet veel voor hoef te doen dan alleen maar te genieten.   alcohol-party-glass-table-300x200

Een super gezellig feest

Wat hebben mijn gasten en natuurlijk ik zelf die avond enorm genoten van al het lekkere eten en vooral van de lekkere wijn. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt op het springkussen die ik ook had gehuurd. En wat nog een geweldige service is dat alle flessen die niet zijn aangebroken weer door slijterij van der Maas worden terg genomen, zo betaal je alleen voor de flessen wijn en sterke dranken die ook werkelijk zijn gedronken.  85dc6a8de3483ac7b2484e1d65171d49