Ik ga een schuimmachine huren

Ik ben altijd te porren voor het organiseren van een leuk feest. Maakt niet uit voor hoeveel personen het is, ik ben altijd in voor iets origineels. Zo ook deze keer ben ik een leuk feest aan het organiseren voor familie, vrienden en bekenden. Niet dat ik jarig ben, maar gewoon voor de gezelligheid. Het kan voor mij niet gek genoeg zijn, daarom kwam ik op een leuk idee, ik ga een  schuimmachine huren. Ik heb al vaak een zwemparty georganiseerd, daarom is het nu juist zo leuk om een schuimparty te gaan geven. Iedereen moet wel in badkleding komen, maar dat maakt het des te leuker, omdat niemand erop verdacht is dat het een schuimparty gaat worden. Het feest geef ik deze keer wel bij mijn ouders in de tuin, omdat zij er meer ruimte voor hebben, maar wat nog beter is ze hebben een heel groot zwembad in de tuin die deze keer wordt omgetoverd voor het schuimbad. Voor de prijs van het huren hoef je het niet te laten, voor €200,- kan je al een schuimmachine huren. Tevens wordt deze aan huis gebracht, dus daar heb je verder geen omkijken naar.  dv44

Een grandioos feest

Wat was iedereen verrast toen ze bij mijn ouders in de tuin aankwamen. Iedereen dacht dat het zwembad gevuld met water zal zijn waar ze een frisse duik in konden nemen. Maar de reacties waren geweldig toen ik het zeil van het zwembad eraf haalde en de schuimmachine aan deed. Nog nooit heb ik zo een geweldig feest meegemaakt.  logo