Lan party’s en gamen laptop

house2 house1Mijn vrienden en ik organiseren veel lan party’s en hier doe ik aan gamen laptop, we spelen altijd verschillende spellen die we allemaal leuk vinden en dat houden we dan de gehele nacht vol. We vinden dit een erg leuke bezigheid en organiseren het dan ook eens of twee keer in de maand. Sinds twee weken heb ik een nieuwe game laptop die ik gekocht heb bij bto.eu, een bedrijf dat verstand heeft van hun computers en laptops en dat is erg belangrijk wanneer je zoiets aanschaft. Ik heb ervoor gekozen om redelijk wat te investeren in mijn laptop een dat was het zeker waard.

Ik ben blij dat ik hem hier gehaald heb

Ik heb een zeer krachtige gamen laptop gevonden waar ik erg blij mee ben, ik heb iets meer in mijn laptop geïnvesteerd zodat ik zeker weet dat ik een goede en krachtige laptop heb zodat ik niet over een jaar weer een nieuwe hoef te halen omdat hij out dated is of iets dergelijks. Nu heb ik een zeer krachtige processor met een van de beste videokaarten er bij in en zo’n 32gb RAM

house

geheugen waardoor mijn laptop alle games gemakkelijk aankan en vlekkeloos laat lopen een beetje vergelijkbaar met een console. Op de party’s heb ik een gemiddelde laptop omdat iedereen zulk goed materiaal heeft voor zijn hobby, zo zie je maar dat kwaliteit voor gaat bij de meeste mensen.