Ciao catering Frietwagens

 

snack1

 

Vorige maand had ik een bedrijfsfeest georganiseerd. Ik begon ruim van te voren met het organiseren van mijn bedrijfsfeest en ik ging dus bekijken wat ik allemaal nodig had om er een geslaagd feest van te maken. Toen bedacht ik me dat er ook lekkere snacks aanwezig moesten zijn op mijn feest. Ik kwam via internet terecht bij Ciao catering en daar heb ik een Snackmobiel ingehuurd en dat was een groot succes. De snackmobiel voldeed aan de eisen van de HACCP en ook hadden ze heerlijk vers frituur vet waardoor de snacks nog beter smaakte. Wat ik misschien nog wel het belangrijkste vond was het personeel van Ciao catering zij waren erg gezellig en vriendelijk naar mijn gasten toe en dat deed mij erg veel plezier en ook mijn gasten vonden het erg fijn.

Geslaagd feestje!                                                                                   snack 8

Een beter feest had ik mijzelf niet kunnen voorstellen.Ik kreeg super veel positieve reactie’s van mijn gasten zij vonden dat ik het super goed geregeld had. Het feest was zeer geslaagd en ik heb met al mijn gasten genoten van leuke muziek en heerlijke snacks bij alcoholische drankjes! Ik raad de mensen aan om deze wagen ook in te huren voor hun feestjes omdat je er heel veel plezier aan beleefd.

 snack 7