Gezellige avond door high tea!

Afgelopen week was mijn beste vriendin jarig zij werd  veertig jaar oud. Ik vond dat ik als beste vriendin een cadeau moest gaan uitzoeken, toen bedacht ik me laat ik is een keer wat anders doen dan een cadeau en gewoon een leuke en gezellige dag voorbereiden. Dus ik ging zoeken op het internet en zo kwam ik terecht bij een high tea avondje, dit leek mij heel gezellig om met alle vriendinnen samen te gaan doen voor mijn beste vriendin haar verjaardag. Uiteindelijk had ik het avondje high tea gepland voor mijn beste vriendin via iets doen offerte en alles was top geregeld. De service was goed en het personeel was heel erg klantvriendelijk naar ons toe, ook was de thee erg lekker en waren de hapjes uitstekend!

Vaker doen!

Alles beviel ons prima de hapjes waren uitstekend en de thee was heerlijk ook was het een hele gezellige avond en hebben we lekker alles wat we gemist van elkaar hadden bijgekletst. Wij hebben afgesproken dat we dit uitje nu bij iedere verjaardag van onze vriendinnen gaan doen omdat wij het zo naar onze zin hadden en alles zo goed geregeld was. Daarom raad ik jullie ook echt aan om ook een high tea avondje te organiseren, want ik weet zeker dat jullie er net zoveel plezier aan gaan beleven als ons. Dus neem een kijkje op deze website en ga ook genieten van een heerlijk en gezellig avondje!

download                                                                                        download (1)