Tip: festival podium

Ik help bij het organiseren van een schoolfeest. Daarvoor waren wij opzoek naar een festival podium. Ik ben op internet gaan kijken en al snel kwam ik bij Ultrasound productions terecht. Het is een bedrijf dat je kan voorzien van professionele licht- geluid en beeldapparatuur, met de daarbij horende stands en festival podiums. Je kan bij hun bedrijf terecht voor het organiseren van festivals, bruiloften, Drive-in shows, Schoolfeesten, Bedrijfsevenementen en Doe het zelf shows.

Logo

Kwaliteit voor een scherpe prijs

De school stelde maar een klein budget beschikbaar voor het organiseren van het schoolfeest. Daardoor waren wij genoodzaakt de prijs van het festival podium zo laag mogelijk houden, zodat wij nog geld zouden overhouden voor andere dingen. Wij hebben meerdere bedrijven met elkaar vergelijken en uiteindelijk hebben wij dus besloten om het festival podium door Ultrasound productions te laten regelen. Het is een zeer professioneel bedrijf. Alles was tot in de detail geregeld en na de opbouw hoefden wij ons nergens meer zorgen over te maken en konden wij gaan gaan genieten.

podium

Zeer geslaagde avond

Er waren een aantal leerlingen die een bandje hadden gevormd en zij openden de avond. Ze hadden samen met de muziek docent een aantal nummers geoefend. Het resultaat was echt geweldig. Vervolgens kwam er een DJ, die de rest van de avond leuke nummers draaide en alle leerlingen dansten er op los. Het bedrijf heeft geholpen met alles klaar te zetten tussen de optredens door. Het was een zeer geslaagde avond en wij hoefde ons nergens zorgen over te maken, wij hoefde alleen maar te genieten.

festival