Voor een feestje kan je ook naar schoonheidssalon Almere gaan

Voor een feestje kan je ook naar schoonheidssalon Almere gaan

Je leest het goed, zelfs voor een geslaagd (kinder) feestje kan je naar schoonheidssalon Almere gaan.  Ik zelf kom al een hele tijd hier in de salon voor een behandeling. Zo heb ik laatst een manicure behandeling ondergaan en volgende week laat ik mijn haren weer in een trendy kapsel knippen. Niet voor niets wordt Beautysalon Behind The Mirror een allround zaak waar je vele mogelijkheden heb.  Nu kwam ik er laatst achter toen ik voor een manicure behandeling hier was, dat er ook de mogelijkheid bestaat om een feestje op deze locatie te geven.  

Een geslaagd tienerfeest

Mijn dochter loopt al tijden te zeuren om ook een keer mee te gaan naar deze schoonheidssalon in Almere. Omdat ze nog tien jaar moet worden leek mij dit een beetje te vroeg. Toen ik dit onlangs aan de schoonheidsspecialiste vertelde begon ze te lachen en vertelde mij over de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven. 

Mijn dochter was door het dolle heen toen zij hoorde dat haar tienjarige verjaardag met een paar vriendinnen bij Behind The Mirror werd gevierd. De dames hadden er veel zin in en het leuke was dat zij na de behandelingen een leuke fotoshoot kregen. Het was een zeer geslaagde dag en zeker de moeite waard om deze nog een keer over te doen.