Bijzonder lekkere chocolade in Nijmegen

Bijzonder lekkere chocolade in Nijmegen

Eerdaags geef ik een feest ter ere van mijn 50e verjaardag. Hiervoor was ik op zoek naar lekkere chocolade in Nijmegen. Elke keer dat ik hier in de stad ben loop ik wel even deze winkel binnen. Hier kan ik mijn hart ophalen. Alleen de geur hier, brengt mij in een bijzonder goede stemming. Het kijken naar al het lekkers maakt mij hongerig en ik weet dat het niet goed voor mij is, maar probeer de verleiding maar eens tegen te gaan. Om mijn dag goed te maken, koop ik vaak een doosje met verschillende bonbons, gewoon lekker voor bij de koffie, als ze dat halen.  chocolade Nijmegen

Veel lekkers gekocht

Zodra ik de winkel in de Burchtstraat binnen loop en al het lekkere chocolade hier in Nijmegen zie, loopt het water uit mijn mond. Vooral de bonbons daar kan je geen genoeg van krijgen. Daarom wilde ik voor mijn verjaardag een keer wat anders dan gebak trakteren. Nou, ik kan je vertellen dat de keuze hier enorm is. Zo heb je flikken, amandelrotsjes, koffieboontjes, en nog veel meer. En dan heb ik het nog eens niet over de seizoensproducten gehad. Bepakt en bezakt ben ik naar huis gegaan en heb mijn uiterste best gedaan om hier niet eerder dan mijn verjaardag van te snoepen.