Leerzame muziekles in Rotterdam

Leerzame muziekles in Rotterdam

Eindelijk heb ik een keuze kunnen maken, ik ga muziekles Rotterdam volgen. Omdat ik een persoon ben die moeilijk stil kan zitten en altijd op zoek ben naar een leuke activiteit ben ik nu tot de conclusie gekomen om een instrument te gaan bespelen. Welk instrument moet ik nog even achter komen, maar daar zullen de leraren van het Muziek Onderwijs Centrum (MOC) mij beslist mee kunnen helpen.  Mijn keuze was in eerst instantie saxofoon, maar daar ben ik al snel op terug gekomen omdat ik hier niet de kracht voor had om hierop te blazen.  

Het is de viool geworden

Nadat ik mijzelf had aangemeld bij de muziekles in Rotterdam werd het tijd om een keuze te maken, het is de viool geworden. Omdat ik de viool altijd als een bijzonder mooi instrument heb gevonden, leek het mij geweldig om hier zelf op te kunnen spelen. De eerste les werd door Lex Oosthoek bij hem thuis gegeven. Het viel mij op dat ik al snel onder de knie had hoe ik dit instrument moest bespelen, ook al snapte ik van het notenschrift helemaal niets. Zoals er vaak wordt gezegd dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren is hier voor mij zeker van toepassing.