prachtige ballonnen met logo vind je bij Maxballonnen.nl

logo (1)Toen ik jarig was wilde ik dat graag groot vieren met al mijn vrienden en familie samen. Ik heb toen besloten het gewoon thuis te doen zodat alles makkelijk binnen bereik is en het voor iedereen dichtbij is. Tijdens de voorbereidingen moest ik gaan bedenken hoe ik alles wilde gaan versieren zodat het er een stuk gezelliger en feestelijker uitziet. Dat was nog best moeilijk aangezien het wel leuker is als alle kleuren bij elkaar passen maar het moet ook weer niet te vol hangen met slingers en vlaggetjes etc. anders word het zo druk in huis. Na een tijdje op zoek te zijn geweest naar feestelijke ballonnen kwam ik al snel uit bij maxballonnen.nl

49396_BELBAL Pastel 101 RedBestelling via de website

Omdat ik jarig was wilde ik natuurlijk feestelijke ballonnen, met een leuk logo erop. Die vond ik al meteen op hun website. Het was meteen al duidelijk, prachtige ballonnen met logo vind je bij maxballonnen.nl! Ik ben toen eens rustig gaan kijken wat ze allemaal in het assortiment hebben en wat ik het meest geschikt vond voor mijn verjaardag. De keuze die je hebt is heel ruim je kunt uit heel veel verschillende kleuren kiezen maar ook de grootte van de ballonnen. Wat nog een extra puntje is, is dat je kunt kiezen of je de Metallic of kristal uitvoering wilt hebben. Ik heb uiteindelijk voor veertig metallic roze ballonnen gekozen. De bestelling ging heel snel, ik kreeg zelfs een gratis online drukproef toegestuurd. Toen ik daarmee akkoord ging werd mijn bestelling binnen een paar dagen geleverd en zag mijn feestje er heel gezellig uit met al die ballonnen.21957_ballonkleuren-nl12