Troubadour inhuren voor een leuk feest

Troubadour inhuren voor een leuk feest

Wat was het een leuk idee om een troubadour in te huren voor onze bruiloft. Onze bruiloft werd gehouden op een kasteel. Wij wilden graag iets speciaals en geen standaard bruiloft. Daarom hebben wij gekozen voor een thema voor het feest. Het thema was middeleeuwen en wij wilden dan ook dat de mensen zich zo kleden. Het kasteel hebben wij ook helemaal laten decoreren in deze stijl. Bij binnenkomst speelde de muzikant-dichter op een luit een liefdeslied in een mooi kostuum. Wij waanden ons echt in het verleden. Onze gasten vonden het ook heel erg leuk en zongen met de liedjes mee.

Troubadour

Deze troubadour doet het heel leuk

Wij hebben deze middeleeuwse kunstenaar geboekt via het bedrijf Fabela-Rozo. Jij kan deze man boeken om te laten spelen op diverse locaties zoals:

  • Kastelen
  • Middeleeuwse herbergen
  • Feesten in historische stijl

Ook kan jij deze man inhuren voor een heel ander thema. Hij heeft namelijk meerdere kostuum en kan zich zo verkleden als piraat of in Dickensstijl. Met zijn accordeon kan hij vele liederen zingen en een mooi optreden verzorgen.  Ook werkt hij samen met de waarzegster Madame Roza. Wil jij ook een uniek feest geven? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf om een troubadour in te huren.