Mooie biertafels huren voor ons feest

Mooie biertafels huren voor ons feest

Ja we zijn een grote vriendengroep die niet vies zijn van een feestje. Het komt dan ook regelmatig voor dat we weer een groot feest hebben. Elke keer wordt dit feest door iemand anders georganiseerd, zo was het deze keer mijn beurt om iets te regelen. Gelukkig hoef ik niet alleen voor de kosten op te draaien, iedereen betaald een gedeelte mee, alleen het organiseren moet ik wel zelf doen. Gelukkig heb ik via internet een site gevonden waar je mooie biertafels huren kan. Heb ik dus de nodige tafels besteld, deze worden netjes aan huis geleverd, en ook weer opgehaald. De biertafels zijn tafels welke op sta hoogte zijn, er is gaan gelegenheid om te zitten aan deze tafels, daarom heb ik er ook maar een paar banken bij besteld, altijd wel fijn om ook te kunnen zitten. Inmiddels is mijn achtertuin omgetoverd tot een echt bierfestijn. De nodige tafels staan er al, en ook het bier ontbreekt niet. Vorig jaar had ik plastic stoelen staan, maar dat was geen succes, vandaar ik deze keer maar ben overgegaan tot biertafels huren1124437398801

Super geslaagd feest

Ondertussen ben ik alweer de rommel in mijn tuin aan het opruimen, de tafels zijn al opgehaald. Kan wel zeggen dat het echt op een bierfeest leek, iedereen zat of stond  gezellig aan de biertafels, terwijl het bier prima smaakte. Ik weet wel dat ik ook voor een volgend feest die ik zou moeten organiseren wederom gebruik zal maken van de mogelijkheid om spullen te huren via huurland.nl, wel zo makkelijk. biertafel_s