Waarom een zaal huren?

Er is altijd wel een reden voor een feestje, misschien kunnen we beter zeggen een gelegenheid om samen met vrienden, familie of collegae samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Welke gelegenheid het ook moge zijn, let altijd op de beschikbare ruimte en de hoeveelheid mensen die uitgenodigd zullen worden. Houd hier met bijvoorbeeld parkeergelegenheid ook rekening mee. Daarnaast is het belangrijk je wensen kenbaar te maken ten aanzien van de invulling: denk hierbij of de drankjes inbegrepen zijn bij de totale (huur)prijs, of je ook catering nodig hebt en of je daarnaast ook live muziek of juist een dj zoekt. Meer informatie over zalen bij u in de buurt vindt u op Zalenwijzer.nl.

Hieronder volgt een korte opsomming van gelegenheden waar je aan het huren van een zaal kunt denken.

 • Persoonlijke feesten
  Wil je je verjaardag vieren met een select gezelschap of juist groot aanpakken? Of wil je een intieme reünie organiseren? Zoek op de site naar de juiste locatie bij jou in de buurt.
 • Bedrijfsfeesten
  Bij een bedrijfsfeest wil je een gezellige middag of avond met collegae hebben, vaak wrodt er nog een woordje gesproken dus let bij het selecteren van een zaal op audio mogelijkheden.
 • Congressen

Wanneer je een congres wilt organiseren zoek je een ander soort zaal dan bijvoorbeeld bij een feest met familie en vrienden. Selecteer op de site vooral op de zakelijkere uitstraling die nodig is bij een congres.

 • Vergaderingen

Voor het organiseren van vergadering is de hierboven genoemde zakelijke uitstraling ook van belang. Omdat een vergadering vaak kleiner van aard is, met een beperkter gezelschap dan bij een congres moet je bij de zaalhuur letten op zakelijkheid maar ook op ‘intimiteit’ qua ruimte.

 • Bruiloften

Een bruiloft is natuurlijk een uniek evenement, vaak met veel vrienden en familie. Denk ook aan de catering die je waarschijnlijk wilt uitbesteden, evenals aan (live) muziek en een dansvloer!

 • Koffietafels
  Koffietafels hebben voor andere redenen ook een uniek karakter. De treurnis van de plechtigheden wordt vaak doorbroken met een koffietafel waar iedereen het verdriet kan delen. Al naar gelang de grootte van het gezelschap zijn ook voor de koffietafel vele zalen beschikbaar.