Tip: Frietwagen Limburg

Tip: Frietwagen Limburg

frietkraamEen goede vriend van mij adviseerde mij van de week om eens te kijken naar de Frietwagen Limburg. Het bedrijf beschikt over een geweldig portfolio. Zo zijn ze aanwezig geweest bij de Rabobank, PSV, DHL, Philips en nog veel meer. Dit zegt wat over het bedrijf. Omdat ze erg voordelig zijn, kwaliteit leveren en een goede service hebben, wilde ik graag een frietwagen laten komen.

Echt een aanraderhomepage-img-snackmobiel

Voor mijn vijftigste verjaardag was alles tot op de puntjes geregeld. Zo was er een dj aanwezig die de muziek verzorgde en was er een Italiaans buffet en een Frietwagen Limburg. Veel mensen waren te spreken over het eten. Zo vonden ze de zelfgemaakte friet heerlijk evenals het Italiaans buffet. Persoonlijk vond ik het ook erg lekker. Dat terwijl het bedrijf enorm voordelig is. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren bij personeelsfeestjes, verjaardagen etc. Wel dien je voor minimaal 40 personen te bestellen. In de meeste gevallen zijn er veel meer mensen aanwezig, dus dat geeft normaal geen probleem.

Op de website kan je zelf selecteren wat je wilt hebben. Zo kan je kiezen uit gigantisch veel snacks, vlees, vis en nog veel meer. Achter jouw keuze staan alle prijzen vermeld. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan! Indien je hier vragen over hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord.