Partyboot gelegenheden

Partyboot gelegenheden

Een groot feest op een partyboot, misschien heb je dit wel eens voorbij zien komen in films en/ of op TV. Het ziet er wel gaaf uit, nietwaar? Het kan zo zijn dat jij ook partyboot huren, of dat je simpelweg wat meer informatie wilt over partyboten en de gelegenheden hierbij. Geen probleem, in dit artikel gaan wij jou wat meer informatie geven over de soorten feesten op een partyboot. Wellicht kan je hier wat inspiratie uit halen voor je volgende feestje?

Verjaardag

Uiteraard, kan je ervoor kiezen om een verjaardag te spenderen op een partyboot. En wij geven je groot gelijk! Het wordt hoe dan ook een vergetelijke verjaardag, voor de persoon die jarig is én voor de gasten. Versier de boot met leuke en feestelijke lichten. Verder kan je de boot mooi aankleden met decoratie naar keuze. Wat dacht je van een thema, waarbij alles mooi op elkaar aansluit? En vergeet de overheerlijke hapjes en drankjes niet! Dit kan uiteraard niet ontbreken op een geslaagd verjaardagsfeest. Doe bijvoorbeeld wat inspiratie op, op het internet en wellicht kom je op gave ideeën. 

Huwelijk

Wauw! Dit is nog eens een prachtige trouwlocatie. Een mooi uitzicht en prachtige vaarroutes varen. Wij kunnen jou één ding beloven: je gasten zullen versteld staan. Ook hierbij, kan je de boot prachtig aankleden in het thema van jullie bruiloft. Denk hierbij aan slingers, bloemen, glitters en ga maar door. Je kan het zo gek maken als jij zelf wilt! Maar houd er uiteraard (dit geldt overigens voor alle gelegenheden) rekening mee dat er geen gasten zijn met zeeziekte. Dan houdt het feestje helaas snel op. 

Jubileum

Of het nou een zakelijk of privé feest is, maak het memorabel! Wanneer jij iets groots wilt vieren, is dit uiteraard een perfecte locatie. Zorg wederom weer voor een lekker aanbod, aan hapjes en drankjes. Wellicht kunnen jullie s avonds met z’n alle dineren op de boot? Of kies je toch liever voor een gaaf thema feest? Kortom, alles is mogelijk. Vind het het nog lastig om iets te verzinnen? Vraag dan over de tips & omgeving, bij een gespecialiseerd bedrijf. 

Personeelsfeest

Misschien ben je al wel eens op een personeelsfeest geweest. En zeg nou eerlijk, vaak gaat het op elk feest een beetje hetzelfde in zijn werking. En heb je ooit een personeelsfeest op een boot gehad? Dat dachten we al. Je bent hoe dan ook origineel met de door jou uitgekozen locatie. En de kans is groot dat al het personeel er graag bij wilt zijn. Maak er een feestje van en zo wordt het voor ieder een onvergetelijke avond!