Originele afsluiter van bruiloft? Mint to be!

3Het feest der feesten is natuurlijk de viering van een huwelijk, het gegeven dat twee mensen onvoorwaardelijk voor elkaar kiezen en besluiten dat de rest van hun leven te blijven doen. Je hoopt natuurlijk dat het maar eens in je leven gebeurt en het bovendien voor eeuwig is en niet eindigt in een scheiding. Zelf ben ik een rasoptimist en geloof ik heilig in het vieren van de liefde – en dat mag ook een momentopname zijn die, voor altijd of niet, toch oprecht is in z’n intenties. Ik denk daarom dat je een bruiloft ook écht goed moet vieren.

Verfrissend voor niet alleen de mond maar ook de geest

Zelf heb ik onlangs het verrassende concept van Mint to be ontdekt en ben daarover echt te spreken. Een bevriend stel trad onlangs in het huwelijk en sloot de avond af met een wel heel origineel afscheidscadeau. De gasten kregen een rolletje pepermunt mee – maar niet zomaar een rolletje! Daarop stond een persoonlijke boodschap van hen beiden, waar ik helaas geen foto van heb gemaakt destijds. Voor het visuele aspect, dat ik de lezer toch echt hoop over te brengen, heb ik daarom een afbeelding van de website van Mint to be toegevoegd, opdat je toch een indruk krijgt van het concept.

4

Hoe leuk is het op deze wijze je boodschap nog over te kunnen brengen aan je gasten! Mijns inziens vele malen origineler en dus verfrissend voor niet alleen de mond maar ook de geest dan het geven van simpele bruidssuikers of hartjes. Treed je binnenkort zelf in het huwelijksbootje, dan kan ik je al dit soort opvallende presentjes en verrassingen aanraden – die geven je bruiloft echt een tintje die de gasten nooit zullen vergeten!

En kijk, er zijn mogelijkheden volop om er je eigen smaak aan te geven – weliswaar niet aan de pepermunt zelf maar wel aan de stijl van de verpakking. Je kunt het geheel eigen maken!

7