Je eigen droom themafeest idee

123bedrijfsfeest-logo

Als initiatiefnemer van LBC Events ben ik in der loop der jaren op een hoop feesten geweest. Daarom ga ik het vandaag hebben over de verschillende themafeesten die men kan organiseren. Elk themafeest idee wordt beïnvloed door de organisator, sommige mensen houden van een echt “Nederlands feest” met muziek van Frans Bauer en het serveren van bitterballen, de ander van een tropical party waar alle drankjes met een mini parapluutje geserveerd worden. Het leukste bedrijfsfeest waar ik tot nu toe ben geweest had als thema Salsa-night. Dat kwam niet alleen door de vele margarita’s die geserveerd werden maar doordat het een duidelijke Spaans tintje had, qua muziek en setting.

Een uniek bedrijfsfeestje

Na het Salsa feest vroeg ik aan mijn vriendin die het georganiseerd had hoe zij op het idee was gekomen voor dit thema. Zij vertelde mij dit via 123bedrijfsfeest gedaan te hebben. Dit originele en fantasierijke idee werd samen met dit bedrijf volledig naar wens georganiseerd en uitgevoerd. Zij was zeer te sprekend over de diensten van 123bedrijfsfeest. Omdat bedrijfsfeesten soms wat stroef kunnen verlopen mochten iedereen één gast meenemen. 123bedrijfsfeest kon deze wens eenvoudig realiseren, dit door hun jaren lange ervaring hadden zij dan ook snel een top locatie gevonden.

fit3

Nu sta ik binnenkort zelf voor de uitdaging om een event te organiseren. Omdat ik mijzelf zie als een echte ervaringsdeskundige moet het themafeest idee natuurlijk tot in de puntjes verzorgd worden. Ik ben dan ook geadviseerd door mijn vriendin om gebruik te maken van die diensten van 123bedrijfsfeest.nl. Door mijn affiniteit met China ga ik dan ook voor het thema “Oriental-Night”. Ik heb al reeds een vrijblijvende offerte aangevraagd en ik ben zeer te spreken over wat ik tot nu toe gezien heb! Benieuwd naar mijn verdere ervaringen hierover lees dit dan in mijn volgende blog.

fit3