Mooiste en beste vakantiepark

Mooiste en beste vakantiepark

Niet voor niets is vakantiepark de Leistert in Nederland al meerdere gekroond tot het beste vakantiepark. De combinatie van de vele faciliteiten en de vele mogelijkheden tot overnachten maken het een uniek park om op vakantie te gaan. Of je nu een echte kampeerder bent, of je houd van een zeer luxe vakantie waar het je aan niets ontbreekt. Op het park vind je alle mogelijkheden, daar komt bij dat er altijd wel iets te doen is voor kinderen en volwassenen.

Voor jong en oud is vervelen niet aan de orde

Ben je jong of al wat ouder, je eigen vervelen in het park is niet aan de orde, met de vele faciliteiten die het park heeft en het animatieteam is er altijd wel iets te doen. Ga lekker zwemmen in het buiten golfslagbad, of neem een duik in het luxe subtropische zwemparadijs. Bij mooi weer kun je ook op het strand een lekkere frisse duik nemen in de vijver. Is het minder mooi weer dan is er de overdekte plaza, in vakantiepark de Leistert in Nederland heb je de vakantie van je dromen.

campings Limburg

Mogelijk voor eten en drinken

Geen vakantie heeft zoveel mogelijkheden als vakantiepark de Leistert in Nederland, als het gaat om eten en drinken. De snackbar en meerdere restaurants zorgen ervoor dat je verschillende mogelijkheden hebt om iets te eten en te drinken. Ook in het zwembad heb je een speciale snack en drank corner, zelfs daar is het mogelijk om iets lekkers te eten of te drinken. Wil je toch zelf koken dan is er ook een grote supermarkt op het park aanwezig waar je boodschappen kunt halen.