Fruitmand laten bezorgen

Fruitmand laten bezorgen

Het is altijd erg leuk om een fruitmand te laten bezorgen bij iemand die wel even wat steun kan gebruiken, maar ook kan je een fruitmand sturen ter felicitatie, na de geboorte van een kersverse baby bijvoorbeeld. Tegenwoordig is dit heel erg gemakkelijk online te regelen.

Laat het regelen door Fruitzaam.nl

Dit bedrijf heeft een online webshop met verschillende fruitmanden en fruitkisten. Je kan via de website ook aangeven wat je als boodschap wil meegeven. Gaat hem om beterschap of om het feliciteren van iemand of wil je iemand speciaal bedanken? Laat het erbij vermelden. Bestellen doe je heel eenvoudig via de webshop. Met een paar klikken heb je alles geregeld en kan je een fruitmand laten bezorgen.

De bijzonderheden van Fruitzaam.nl

Het bijzondere aan dit bedrijf is dat ze nagenoeg helemaal duurzaam werken, maar het sociale aspect wordt ook niet vergeten. Er is bijvoorbeeld een samenwerking met het Leger des Heils, die een sociale werkplaats heeft waar de houten kratjes worden gemaakt. Daarnaast is het verpakkingsmateriaal en het papier dat Fruitzaam.nl gebruikt groen en zelfs het bedrijf dat hun website host is een groene onderneming. Er wordt zoveel mogelijk hergebruikt en men verkoopt vooral lokale producten of fair trade producten.

Fruitzaam rijdt volgens ECO-routes

Door te rijden volgens ECO-routes beperken de koeriers van Fruitzaam.nl de uitstoot van CO2. Tussen 08:00 uur en 16:00 uur op de dag van de bestelling wordt er bezorgd door hen.

Neem contact met Fruitzaam.nl

Het adres van Fruitzaam.nl is Glasblazerstraat 3 in Ridderkerk, maar zij werken met name vanuit Barendrecht en omgeving.

Bellen doe je via telefoonnummer is 085-0438600 mailen via info@fruitzaam.nl. Op hun website tref je een contactformulier aan (contact).