Diverse catering

Diverse catering

Een feestje of evenement organiseren is meestal een unieke gebeurtenis. Tenzij je een echt feestbeest bent en random feestje geeft, dan  niet meer. Daarentegen als je dat niet bent, blijft het altijd een unieke gebeurtenis. Het is een moment waar je al weken naar uitkijkt en achteraf met genoegen op wilt terugkijken. Daarbij is het de ideale gelegenheid om omringd te worden met alle gasten die u erbij wilt hebben. Van Regteren zorgt voor de perfecte evenementcatering waar dan ook. Heeft u de locatie? Dan komen wij ervoor zorgen dat het goed geregeld wordt.

Wij kunnen er in ieder geval voor zorgen dat het feestje perfect wordt voorbereid. Wij zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een feilloze evenementcatering. Dit doen wij namelijk al met jarenlange ervaring. Daarbuiten doen we meer dan alleen uw evenementcatering verzorgen. Eigenlijk heeft Van Regteren alles in huis om u te voorzien van een altijd stijlvol feestje, zowel culinair als in de aankleding. Dit doen wij normaal gesproken op een persoonlijke en creatieve manier, hier is altijd één vast contactpersoon voor. Er kan altijd vrijblijvend contact worden opgenomen. Wij leggen uw wensen naast onze suggesties en dat gaat tot een verrassend programma leiden.

Buiten evenementcatering bieden wij ook een zeer verzorgde en smakelijke lunchcatering. Zo kun je tijdens een vergadering, lunch of bedrijfsevenement even heerlijk tot rust komen en energie opdoen voor de volgende werkzaamheden. De broodjes zijn bereid met de allerbeste ingrediënten en u hebt ruime keuze uit allerlei verschillende soorten broodjes. Van sandwiches, Turkse pides, knapperige en zachte bolletjes en versgemaakte salades. Daarbij is het ook mogelijk om warme maaltijden en snacks te bestellen. Het uiterlijk van de broodjes zien er zo ongelooflijk aantrekkelijk uit, dat je het wel moet opeten. Nog meer informatie nodig over evenementcatering of lunchcatering, kijk dan op de website van Van Regteren.