Erg tevreden over Kleding verhuur Veldhoven

Erg tevreden over Kleding verhuur Veldhoven

Afgelopen week hadden we met ons personeel een geweldig personeelsuitje. Onze baas had kleding gehuurd bij kleding verhuur Veldhoven. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment met allerlei soorten kleren voor feetjes en uitjes. In het begin was het apart om zulke kleren aan te hebben, maar uiteindelijk was het echt fantastisch. We hebben met zijn alle enorm genoten en dat is altijd goed voor de sfeer in het bedrijf. Ik kan daarom elke ondernemer adviseren om het te doen.

Kleding verhuurDe kostenKleding verhuur Veldhoven

Kleding verhuur Veldhoven was erg voordelig. Als je de prijzen voor overige kledingverhuur bedrijven bekijkt zit daar een gigantisch verschil tussen. Het is daarom in mijn ogen ook echt een aanrader om voor dit bedrijf te kiezen. De kleren die ze leveren beschikken over goede kwaliteiten en daarnaast zijn ze allemaal netjes gewassen. Het fijne was ook dat ze goed meedenken over eventuele opties met het personeel. Ze houden het dus niet alleen bij de kleding, maar geven ook advies over het verloop van uitjes.

Goede service

De kleren werden netjes op de afgesproken datum geleverd. Eigenlijk was alles perfect. Ze hebben namelijk een goede service, voordelige prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Het bedrijf is gemakkelijk telefonisch te benaderen, maar ook via de mail. Uiteraard ontvang je eerst een offerte, zodat je een goede indicatie krijgt wat het mag kosten. Ik kan je verzekeren dat het enorm meevalt. Kijk daarom op de website voor meer informatie.