www.cateringservice-almere.nl

www.cateringservice-almere.nl

Wij zijn officieel geen bedrijf voor het verhuur van catering en partymaterialen, maar wij bieden deze materialen wel aan als deel van de catering opdracht. Als u uw feest door ons laat regelen, dan kunt u alle bijbehorende materialen en attributen gewoon bij ons huren. Daarnaast krijgt u ook nog een gratis materialen van ons bij diverse cateringconcepten.logo-yourchoicecatering

Your Choice Catering Almere zorgt voor alles; de benodigde materialen, de drank, de decoraties en de catering. We leveren het liefst een totaalconcept, zodat u niet voor onverwachte problemen komt. Daarnaast zou ons team graag bijbehorende informatie krijgen, zodat zij ook daadwerkelijk een persoonlijke ”touch” kunnen geven aan uw feest. Wij leveren bij alle cateringconcepten altijd gratis servies en bestek.

Your Choice Catering Almere beschouwt elke feestlocatie als een nieuwe uitdaging om het beste eruit te halen. Wij richten ons niet alleen op de drank en het eten, maar letten ook op alle details daar omheen. Elke locatie voor het evenement wordt met stijl ingericht. Een groot punt van aandacht voor ons team zijn toch wel de verlichting, tafelrokken, ballonnen, guirlandes en bloemen. U kunt bij ons natuurlijk ook extra materialen huren, heeft u behoefte aan ambiance?