Bruiloft Rotterdam

Bruiloft Rotterdam

Hiep hiep hoera! Ik ben getrouwd! En het was een geweldige dag. Dat lag, mede, aan de locatie van onze bruiloft Rotterdam. Dit is echt een geweldige locatie voor een geweldige dag.

Alles onder een dak

Je kunt hier alles doen, je hoeft dus niet steeds te verplaatsen naar een andere locatie. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren en van onze gasten hoorden wij hier ook alleen maar positieve geluiden over! Wij zijn buiten getrouwd, maar als het toch slecht weer was geweest, konden wij naar binnen uitwijken. Ideaal dus! En wat ook erg fijn is, is dat zij heel veel parkeergelegenheid hebben. Dit is uiteraard fijn voor de gasten.

Eten

Nadat wij getrouwd waren in het zonnetje zijn wij onze bruidstaart aan gaan snijden. Wat was deze lekker! Daarna hebben wij heerlijk met onze daggasten gekletst en daarna hebben wij met hen genoten van een overheerlijk buffet! We konden ook kiezen voor een menu of bbq, maar bij een buffet kan iedereen kiezen wat hij of zij wil, dat vonden wij fijner.

Feest

Na het lekkere eten, was het tijd voor een feestje! En dat was niet zo maar een feestje! Het was echt een spetterend feest in een mooie zaal. We hebben volop gedanst en gekletst en ondertussen genoten van heerlijke drankjes en hapjes. Het was echt een dag om nooit meer te vergeten. Dus zoek je een trouwlocatie in Rotterdam, dan is Abel zeker een aanrader!