Bedrijfsfeest met een geweldige speech en een leuke band

logo (15)Bedrijfsfeest met een geweldige speech en een leuke band

 

We hadden een geweldig bedrijfsfeest en ik kan er nog steeds van nagenieten. Ik heb mijn collega’s echt beter leren kennen via het bedrijfsfeest, er waren ook verschillende afdelingen aanwezig, de meeste mensen zie je wel eens op de gang maar we hadden ze nog nooit echt gesproken. Hier hadden we nu de tijd voor. Het bedrijfsfeest begon met een spectaculaire speech van de baas, hij is zo goed met woorden en met presenteren. Hoe hij voor een groep mensen kan staan, echt geweldig. In die zin kan ik nog veel van hem leren. Ik zou ook wel voor een groep mensen willen staan, maar vaak ben ik dan te bewust van de omgeving en mijzelf, dit levert stress op en dit ga je aan mij zien. Het geven van presentaties is nooit echt goed bevallen, helaas. Ik heb er trouwens zelfs een cursus voor gehad, daar heb ik wel wat van opgestoken. Maar goed, de baas was klaar met zijn speech, en het bedrijfsfeest was officieel geopend, we konden nu gaan dansen want er was een fantastische band aanwezig. Nou, ik heb wel even mijn dans moves laten zien. We waren echt zo positief allemaal, we hebben lekker gekletst, ik hem mij voorgesteld aan de mensen die ik nog niet kende en heb echt veel positieve gesprekken gehad met iedereen. Het gaf mij energie denk ik of zo. Na het bedrijfsfeest is er echt wat veranderd, de sfeer is stukken opener en gezelliger geworden.