Samen met mijn geliefde sushi bestellen Hilversum

design (1)Samen met mijn geliefde sushi bestellen Hilversum

 

Ik ben net samen met een meisje, echt een heel leuk meisje – ik ben dan ook tot over mijn oren verliefd op haar. Dit is me nog nooit overkomen, dit intense gevoel. Ik moet gewoon elke seconde bij haar zijn, ben niets meer waard zonder haar gezelschap. Het is echt bijzonder, ik weet niet wat me overkomt. Op de een of andere manier doet de buitenwereld, de wereld buiten ons tweeën om, er gewoonweg niet meer toe voor mij, is het allemaal heel relatief. Ik weet ook wel dat dit uiteindelijk weer over gaat, dat dit niet iets is wat je eeuwig kunt vasthouden, en daarom probeer ik er op dit moment nog goed genoeg van te genieten – en dat doe ik echt volop. Wij hebben hele dagen waarop we niet naar buiten gaan maar die we alleen spenderen in elkaars gezelschap en die dagen zijn heerlijk. Zondag was het weer zover, toen lagen we in bed en hadden we honger maar geen zin in gedoe. Zij typte sushi bestellen Hilversum in haar telefoon en als resultaat kwam daar Take a Wok uitrollen, een tent die ik wel vaag kende van de buitenkant, hij zit immers pal naast het station. Maar ik had er nog nooit iets van gegeten, tot nu toe dan. Het is echt overheerlijk hoor, probeer het echt eens als je de kans hebt! Ik kan het je van harte aanbevelen, en dat kwam echt niet alleen door de mood waarin ik mij bevond, de sushi daar is oprecht erg lekker!