Trouwen in Spanje

Trouwen in Spanje? Bij Wedding International bent u dan zeker aan het juiste adres, want wij bieden meer dan een standaard huwelijksplechtigheid met een ambtenaar in een trouwzaal. Bij Wedding Internationaal doen wij er alles aan om trouwen in Spanje zo speciaal te maken zoals het klinkt.

 

Want u kunt namelijk bij ons een trouwceremonie op maat krijgen en dat biedt veel voordelen tegenover een bruiloft in Nederland zelf. Zo kunt trouwen onder genot van het subtropische klimaat van Spanje en kunt u kiezen om binnen of buiten te gaan trouwen.

 

Trouwen in Spanje, welke locaties bieden jullie?

 

Wanneer u uw bruiloft door Wedding International laat plannen kunt u uit diverse romantische locaties kiezen waar u kunt trouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld trouwen op het strand of in de tuin van een prachtige Spaanse villa elkaar het ja-woord geven. Daarnaast luisteren we graag naar uw wensen en proberen we altijd zoveel mogelijk met u mee te denken.

 

Trouwen in Spanje, dan bent u verzekerd van 300 dagen per jaar volop zon. Al uw gasten verblijven in een vakantiesfeer en op de dag van het huwelijk in Spanje is dan echt feest. U kunt bij ons al met een klein budget terecht voor een droomvakantie op Mallorca.