Tips en stappenplan voor de organisatie van uw bedrijfsfeest

Tips en stappenplan voor de organisatie van uw bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest komt er weer aan! Bent u de gelukkige die de organisatie mag doen? Heeft u geen idee waar u moet beginnen en hoe u de organisatie van het bedrijfsfeest of personeelsfeest moet aanpakken? Lees dan hier verder en ontspan.

 

Op de websites bedrijfs-feesten.nl staat een erg handig stappenplan met bruikbare tips en tricks die je helpen bij het organiseren van het bedrijfsfeest. Het gaat erom dat iedereen uiteindelijk een goede gezellige tijd beleeft en dat het feest een positieve indruk achterlaat bij het personeel en de directie.

 

In het stappenplan staan de volgende punten verder uitgewerkt:

 

* Het doel van het bedrijfsfeest

* Budget en het bepalen van het aantal genodigden

* Prioriteiten lijstje maken en peilen waar de interesses liggen bij de collega’s

* Rondkijken naar activiteiten, locaties, entertainment en andere ideeën.

* Uitnodigingen maken en alle activiteiten inplannen en boeken

*  Have fun!

feesten

Op de website van bedrijfs-feesten.nl kunt u alle informatie vinden naast dit stappenplan en tips. Er kan op regio worden gezocht naar activiteiten en feestlocaties of u kunt gelijk kiezen voor het thema/soort bedrijfsfeest of bedrijfsuitje. Bijvoorbeeld een actief uitje, een ludiek feest of een creatieve middag. Eigenlijk net wat aansluit bij jullie bedrijf. Ook staan er ervaringen op bedrijfs-feesten.nl van andere mensen die via hun een bedrijfsfeest hebben georganiseerd. Veel succes en vooral plezier!