Tentenverhuur had ik snel gevonden

Tentenverhuur had ik snel gevonden

 

Omdat we richting de winter periode gaan is het een stuk beter als we uit voorzorg rekening houden met slecht weer. Gelukkig hoeven we daar geen zorgen voor te maken en kunnen we zonder problemen ervoor zorgen dat we het allemaal voor zijn. Nu dat het steeds vaker gaat regenen is het verstandig als we dat wel voor zijn. Doordat een vriendin met de gouden tip naar mij toe kwam of dat het niet verstandig is als ik ga kijken naar een tentenverhuur. Nu dat ik het nooit had geweten dat het zo makkelijk is om het even te huren ben ik via het internet op zoek gegaan of dat het mogelijk is binnen de kortste keren te regelen. Gelukkig had ik het al vrij snel gevonden en kon ik ervoor zorgen dat er snel tenten kwamen te staan zodat we allemaal droog konden staan. Aangezien het een groot feest wordt had ik de twijfel of dat het wel geregeld kon worden.

 

slide02Waar ik de tenten vandaan heb bouwen het ook op voor mij

 

Helaas ben ik niet een van de handigste personen in de familie en wil ik maar al te graag het laten regelen dat iemand anders het voor mij op gaat bouwen. Nu dat ik het bericht heb gestuurd naar het bedrijf waar ik de tenten vandaan heb kreeg ik vrij snel het bericht terug dat het allemaal netjes geregeld zou worden voor ons. Nu dat hun het zouden regelen dat de tenten die ik gehuurd heb ook opgebouwd worden kon ik ervoor zorgen dat de rest ook zonder problemen door konden gaan. Nu heb ik daar weer genoeg tijd voor vrij gemaakt en hoef ik me eigen geen zorgen meer te maken dat als er slecht weer op komst is dat ik het niet droog kan houden voor iedereen. Sinds dat moment weet ik maar al te goed dat dankzij de tentenverhuur ik het grote feest niet in de soep kan laten lopen maar dat ik het zonder problemen door kan laten gaan. Aan de tenten zal het in ieder geval niet liggen.