Inspiratie voor led strips

Inspiratie voor led strips

led_strip

Mocht je nog iets leuks willen veranderen in huis maar heb je niet zo een, twee, drie direct inspiratie voor wat te doen, dan raad ik het je van harte aan mijn verhalen eens te lezen. De tip voor in huis die ik vandaag met je wilde delen is de volgende, weet je namelijk al wat een leuke dingen je allemaal met led strips kunt doen? Ik zal een voorbeeld beschrijven van hoe ik dat in mijn eigen huis, en in dit geval tuin, geïncorporeerd heb. In de tuin heb ik namelijk verschillende led strips aangebracht. Van de zomer vonden mijn vrouw en ik het heerlijk om lekker in de tuin te zitten, zelfs nog tot diep in de avond. Als het dan wat begint te schemeren is het erg leuk om als speciaal effect de led strips aan te doen en dan overal in de tuin lichtjes te zien ontstaan. Het geeft een heel vrolijk effect op deze manier, want je tuin komt echt tot leven. Ik had niet kunnen leven met de wetenschap het milieu te schaden en dat is met de led strips gelukkig geheel niet het geval, ze zijn namelijk enorm zuinig. Ik kan het zonder schuldgevoel de hele avond laten branden en zie hier bovendien niets van terug op mijn energierekening. Ik heb bijvoorbeeld enkele led strips aangebracht onder de grote stenen trappen die hier naar het bordes leiden. We hebben het terras onder aan de trappen geplaatst en dus hebben we een goed uitzicht op al het licht dat er vandaan komt. Ook heb ik enkele strips geplaatst rond de vijver die we hier midden in de tuin hebben staan en dat geeft een bijzonder effect, temeer door het gegeven dat de helft van de strips zich helemaal onder water bevindt zelfs. Klik hier