Sportief bedrijfsuitje bestond uit roeien

Sportief bedrijfsuitje bestond uit roeien

We hadden dit jaar een sportief bedrijfsuitje, ik had er ontzettend veel zin in, ik hou namelijk van sporten. Vele collega’s vinden sporten maar niet, een sportief bedrijfsuitje is dan ook echt een uitdaging. Toen we er naar toe reden wisten we nog niet wat ons stond te ToonAfbeeldingverwachten. We kwamen bij een rivier terecht en we zagen al boten, dus de link werd snel gelegd. We kregen een instructeur en hij vertelde ons dat we gingen roeien. We werden in vier groepen verdeeld en we kregen een halve dag om het te leren en daarna gingen we een paar wedstrijden doen. Dit vond ik geweldig, roeien kende ik nog niet, ik had het in ieder geval nog nooit gedaan, dus ik was benieuwd hoe dit te werk ging. Het is echt een team sport en dat maakte het zo leuk, ik werd in een groep gezet met niet zulke erge sportieve collega’s, ik besefte dus dat ik ze moest aansporen. Ik kon ze ergens best wel motiveren, hier was ik nog wel verbaasd over. We hebben zelfs met een wedstrijd gewonnen, dit vond ik geweldig, je zag dat mijn hele team gelukkig was, hoe goed voelt dat he, winnen, bizar. Het was een ontzettend geslaagd sportief bedrijfsuitje. De volgende dag was ook grappig, we kwamen allemaal met spierpijn naar het werk, de een kon zijn arm niet meer strekken, de ander kon zijn hand niet meer vrij bewegen zonder dat het pijn deed en ga zo maar door. We moesten de hele dag door lachen als we weer zagen hoe moeilijk het bij iedereen ging.