Op zoek naar een betaalbare tent voor jouw evenement?

Op zoek naar een betaalbare tent voor jouw evenement?

Je kent het vast wel; je staat op het punt om een groot evenement mee op te zetten. Na weken zoeken heb je eindelijk de ideale locatie gevonden waar je het evenement kan houden en ga je nadenken over de volgende aspecten als materialen. Al snel kom je erachter dat je een enorm grote tent nodig hebt (of meerdere) die verkoeling biedt bij het warme weer en de regen afschermt. Tentenverhuurbedrijf Kontent Structures heeft deze specifieke tenten voor je evenement. Niet alleen hebben zij tenten voor elke gelegenheid en oppervlakte, ze verhuren ze ook nog eens. Geen grote kostenpost dus, maar een scherpe huurprijs.

Kontent Structures.

Dit is een bedrijf dat operationeel is in Nederland en sinds 2013 heeft het bedrijf besloten om ook buiten Nederland te opereren. Dat kon ook niet anders want vanwege de grote vraag was dat geen moeilijk besluit. Het is allemaal in Zuid-Holland begonnen met het verhuren van partytenten en feesttenten. Sinds de oprichting was er sprake van een grote groei.

 Er was sprake van groei op de volgende gebieden:

  • Het aantal projecten.

De projecten bleven maar komen. Dit had sterk te maken met de kwaliteit die ze leveren, aangezien ze veel recurring customers hadden/hebben.

  • De voorraad aan tentmaterialen, hulpvoertuigen, vloeren en hun wagenpark.

Vanwege een ruime voorraad hoeven ze nooit nee te verkopen.

  • Het assortiment.

Sinds de oprichting zijn ze flink gegroeid puur kijkend op assortiment gebied. Daarnaast beschikken ze ook over een ISO certificaat wat de kwaliteit natuurlijk ook waarborgt van alle producten die ze verhuren.

De formaten van de tenten.

Om een beeld te geven van de kleinste en grootste tenten is erg lastig. We hebben bijvoorbeeld de kleinere tenten, deze kun je vergelijken met de EHBO tenten op festivals of evenementen. Daarnaast hebben we ook hele grote tenten zoals de Semipermanente tenten. In deze specifieke tenten wordt er voor een bepaalde periode huisvesting plaatsgevonden. Ook bieden ze tenten aan voor gekoelde ruimtes van erg dik materiaal zodat de koelte de ruimte niet verlaat.

In principe is er dus voor elke vraag wel een aanbod bij Kontent Structures.

De prijzen.

Natuurlijk wil iedereen vooraf weten wat de prijzen zijn van een specifieke tent. Het beste is om contact op te nemen met Kontent Structures en uit te leggen wat je precies nodig hebt. Je kunt dat komen kijken naar de tenten die ze hebben, als je dit wil.

Vervolgens hoef je alleen maar aan te geven voor welke gelegenheid je de tent nodig hebt, de afmetingen, de bestemming en de duur van het gebruik.