Ontdek de hoofdstad met Amsterdam rondvaart

Ontdek de hoofdstad met Amsterdam rondvaart

Heb jij onze prachtige hoofdstad al eens vanaf het water ervaren? Als het zo is, dan weet je hoe gaaf dat is. Heb je dat nog nooit beleefd? Dan wordt het tijd om eens een Amsterdam rondvaart te gaan beleven. Je zult er geen spijt van krijgen. Het maakt niet uit of je gezellig met z’n tweetjes of met een hele groep het water op gaat. Je gaat een heerlijke tijd hebben op het water. Zeker nu het mooie weer voor de deur staat en het buitenleven weer kan beginnen. Wil je weten wat de voordelen zijn van een tripje op het water? In dit artikel lees je er van alles over. We vertellen je wat het je allemaal kan opleveren en wat de mogelijkheden zijn. Lees snel verder voor inspiratie. 

Ontdek de hoofdstad op een andere manier

Als je kiest voor Amsterdam rondvaart geef je jezelf de gelegenheid om de stad op een hele andere manier te ontdekken. Wellicht heb je de boten al vaak door het water zien glijden zonder dat je besefte dat het echt anders is als je over de kanalen vaart. De stad ziet er heel anders uit vanaf het water en het is heerlijk om zo door het water te glijden en de stad te verkennen. Je kunt verschillende routes kiezen. De tocht door de binnenstad is natuurlijk altijd tof om te maken. Er zijn ook routes die hele andere delen van de hoofdstad laten zien. Zo kom je op plekken waar je nog niet geweest bent en leer je meer over de geschiedenis van de stad. Er zijn ook tochten die je laten kennismaken met de potentie van de stad en die je laten zien wat er nog staat te gebeuren. Het leukste is het om alle tochten een keer te maken.

Amsterdam rondvaart een feest

Niet alleen is een Amsterdam rondvaart interessant om te doen zodat je kunt ontdekken wat de stad vanaf het water allemaal te bieden heeft, je kunt een waar feest maken van dit uitstapje. Wist je dat er speciale partyboten zijn waar je een hele dag of avond op kunt feesten? Er zijn verschillende boten beschikbaar voor verschillende groepen van groot tot klein. Je kunt er dineren, BBQ’en en feesten samen met je vrienden en familie. Dit is ook een heel erg leuk uitje om zakelijk te doen met collega’s. Je kunt er zelfs een origineel netwerk event van maken. Je zorgt er gegarandeerd voor dat je mensen nog lang napraten over het event.

Lekker eten en drinken op het water

Tijdens Amsterdam rondvaart kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje als je dat wilt. Er is zoveel meer mogelijk dan een kopje koffie tijdens een tocht. Als je wilt kun je er een volledig verzorgd uitje van maken waarbij je gasten en jijzelf heerlijk verwend worden.

Samen zonder afleiding met Amsterdam rondvaart

Als je kiest voor Amsterdam rondvaart zul je merken dat je op een andere manier samen bent. Op het water heb je minder last van afleiding en je kunt ook even nergens ander naartoe.