Leuk idee: drone fotografie

Leuk idee: drone fotografie

Onze bruiloft laten wij vastleggen door drone fotografie. Natuurlijk worden er gewoon op de grond door een fotograaf de nodige kiekjes vast gelegd, maar ook vanuit de lucht. Een bruiloft is een bijzonder iets en daarom wilden wij dit ook op een bijzondere manier laten vastleggen.  Foto Paul is een expert op dit gebied en daarom hebben wij hem gevraagd om op deze manier onze bruiloft te filmen en foto’s te maken. Maar voordat je hiermee aan de slag kan gaan heb je bepaalde vergunningen nodig. Foto Paul is bekend met deze wet- en regelgeving en is in het bezit van alle benodigde vergunningen, certificaten en ontheffingen om zakelijk met dit soort vliegtuig te vliegen.  

Het was een mooi dag

Wij zijn inmiddels alweer een maand getrouwd en kunnen terug kijken op een mooie, zeer bijzondere dag. Zelfs kunnen wij dagelijks onze foto’s en filmpjes bekijken die op deze dag door middel van de drone fotografie zijn gemaakt.  Wel heel apart om de bruiloft van bovenaf te aanschouwen. 

Niet alleen voor een bruiloft kan je op de manier op de gevoelige plaat laten vastleggen. Je kan tevens voor de volgende doeleinden deze manier van foto maken gebruiken, zoals:

  • Woning, voor verkoop
  • Vastgoed
  • Architectuur voor de bouwsector
  • Bouwinspectie
  • Evenement