Fingerfood: het ultieme borrelhapje!

Fingerfood: het ultieme borrelhapje!

Vandaag een tip waarmee je elk receptie, elk feestje en elke onverwachte vrijdagmiddagborrel helemaal kunt doen opfleuren: het fingerfood van New York Pizza. Als Spaanse ben ik natuurlijk opgegroeid met allerlei tapas en benoem ik mezelf vandaag even tot expert op het gebied van het borrelhapje.

Snacks thuisbezorgd

Ik was vorige week met vriendinnen gezellig wat aan het drinken tot er ineens een gezamenlijke behoefte aan snacks ontstond. Het was al laat en we hadden niet echt zin om er nog uit te gaan. Bovendien waren we daar ook helemaal niet op gekleed, maar dat terzijde. Één van mijn vriendinnen had het briljante idee om dan maar wat eten thuis te laten bezorgen en om niet meteen een compleet avondmaal aan calorieën naar binnen te werken zochten we naar wat kleine hapjes voor bij onze wijntjes. En zo kwamen we al snel uit bij New Yorks Pizza, die ’s avonds nog snel wat fingerfood konden bezorgen. Eventjes gebeld en al snel zaten mijn vriendinnen en ik heerlijk te smullen van deze late night snacks. Wat een uitvinding!Borrelhapjes

Ideaal voor feestjes en partijen

Het bestellen van fingerfood of borrelhapjes is echt heel makkelijk en snel gedaan. En omdat je ze ook in grote hoeveelheden kunt bestellen is het best handig wanneer je een feestje geeft. Je hoeft ten slotte helemaal niet zelf de hele dag in de keuken te staan of tijdens het feest jezelf te ontfermen over de frituurpan als je het ook gewoon kunt bestellen. Maak  je niet druk en laat gewoon wat hapjes komen!

Snack