Amsterdam Nightlife

Amsterdam! De hoofdstad van Nederland, de plek waar Ajax in de Arena haar thuis wedstrijden speelt, de plek die bekend is van haar grachten en culthelden als Ciske de Rat, André Hazes en Johan Cruijff. Amsterdam de stad bekend in Nederland en berucht in de hele wereld. Door de grote rivaliteit tussen de steden bijna niet in één adem te noemen met Rotterdam maar naast Rotterdam dé toeristen pleister van Nederland. Deze stad ook enorm bekend van het nachtleven heeft nu een website in zijn geheel gewijd aan dit nachtleven. Wanneer je nu in Google op zoek gaat naar Amsterdam Nightlife kom je gemakkelijk terecht op deze website.

Wat is Amsterdam Nightlife?

Bij Amsterdam Nightlife is het mogelijk een kaartje te kopen. Dit kaartje is jouw gouden Willy Wonka ticket voor een onvergetelijke nacht in Amsterdam. Wat is er inbegrepen vraag je jezelf af? Met het ticket kom je gratis binnen bij meer dan 20 clubs en speciale events in Amsterdam. Je krijgt gratis toegang tot Holland Casino, je krijgt elke 2de cocktail gratis bij Hard Rock Cafe Amsterdam, Lasergamen en Bowlen is twee voor de prijs van 1 en nog veel meer. Bij wel liefst 9 nachtclubs wordt je vriendelijk ontvangen met gratis welkomstshots. Shotje! Het ticket geeft twee of zeven dagen toegang tot de nachtclubs, events en experiences. En dit alles voor maar 10 euro voor twee dagen toegang of 20 euro voor zeven dagen toegang!

Ticket kopen?

Klinkt dit net als een ouwe gouwe klassieker van Andre Hazes als muziek in je oren en ben je benieuwd hoe je een Amsterdam Nightlife ticket kunt kopen? Een ticket kopen is zeer simpel en gemakkelijk. Via de website van Amsterdam Nightlife kun je de startdatum van jouw ticket invullen. Je voegt de gratis special tickets toe. Tot slot selecteer je het soort ticket en kun je jouw betaling doen. Die tickets zijn voor jou!