Frietwagen op locatie is echt super leuk!

Frietwagen op locatie is echt super leuk!

Frietwagen op locatie Een frietwagen op locatie is iets wat ik iedereen kan aanraden. Mijn man is ongeveer 2 maanden geleden een Abraham geworden en mijn verjaardag was vorige week. Hiervoor wilden wij graag groots uitpakken, want je wordt natuurlijk maar 1 keertje 50 jaar. Hiervoor hebben wij een maand geleden dan ook een flink feest gegeven waarbij veel mensen uitgenodigd zijn. Het begon rond een uurtje of 4 in de middag en is doorgegaan tot diep in de nacht. Dit hadden wij van tevoren ook al verwacht en daarom wilden wij ook zorgen voor een lekker hapje te eten. Er was natuurlijk ook wel wat alcohol in het spel en daarbij is het belangrijk om genoeg te eten. Via een goede vriendin van ons kwamen wij in contact met Snackmobiel. Hier had ik zelf eigenlijk nog nooit van gehoord, maar door haar verhalen was ik direct enthousiast. De volgende dag ben ik op hun website gaan kijken voor meer informatie en dat sprak mij ook heel erg aan. Er waren verschillende menu’s waaruit wij konden kiezen en daardoor konden wij het zo gek maken als wij zelf wilden. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor onbeperkt patat eten en voor iedereen 1 snack.

Heb jij wel eens een frietwagen op locatie gezien?

Frietwagen op locatie

Weinig mensen hadden verwacht een frietwagen op locatie te zien. Hier werd heel erg positief op gereageerd en daar zijn wij blij mee. Ik ken eigenlijk ook niemand die geen dingen uit de frituur lust, dus daarom hebben wij ook juist voor dit eten gekozen. De medewerkers van de kar werkten ongelofelijk hard en daardoor heeft niemand lang hoeven te wachten op hun eten. Achteraf ben ik ongelofelijk blij dat wij deze keuze hebben gemaakt en ga ik dit zeker onthouden voor een mogelijk volgende keer. Voor meer informatie zou ik jou aanraden om online te kijken!