Catering op locatie vind je hier bij dit bedrijf

Catering op locatie vind je hier bij dit bedrijf

Catering op locatie is iets wat handig is als je een feest wil geven met een grote groep bij jou thuis of open veld. Bij De Pannenkoekenwagen ben je aan het juiste adres als je dit zoekt. dit bedrijf komt bij jou met een wagen en bakken de heerlijkste pannenkoeken. Vooral voor grote groepen is dit bedrijf een echte aanrader. Je heb nergens geen omkijken naar als je dit bedrijf inhuurt. deze onderneming neemt bestek, borden, servetten en dergelijke mee. Hierdoor hoef je ook nog eens niet de afwas te doen want dat doet dit bedrijf ook zelf.

Catering op locatieCatering op locatie was voor mij de beste optie op mijn feest

Omdat ik dertig wordt dit jaar, wilde ik een groot feest geven met veel vrienden en familie. daarom had ik een groot veld gehuurd waar ik een feesttent heb laten plaatsen. Natuurlijk wilde ik ook dat de gasten voldoende eten zouden krijgen en ging daarom opzoek naar Catering op locatie. Zo kwam ik al snel terecht bij De Pannenkoekenwagen. Deze onderneming was dan ook de beste optie die ik kon bedenken en daarom besloot ik dit bedrijf te nemen. Ik moet zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb gehad want de pannenkoeken waren echt heerlijk.