Bedrukken van bidons bij Lavista, geweldige reclame stunt

Ben altijd op zoek naar iets leuks en origineels voor het maken van reclame van mijn bedrijf tijdens een activiteit. Deze keer werd er in onze wijk een avondvierdaagse gehouden, een mooie gelegenheid om mijn bedrijf te promoten. Maar elke keer is de vraag hoe ik dat het beste kan doen. Vorig jaar had ik flyers laten maken en deze op de eerste dag van de avondvierdaagse uitgedeeld. Helaas zag ik nadat iedereen al naar huis was gegaan veel flyers op de grond liggen, dit was alles behalve mijn bedoeling. Nee dit jaar moest ik echt met iets originelers komen, iets waar de mensen nog lang plezier van hebben.  Tot ik op de website van bedrukken van bidons bij Lavista terecht kwam, wat een geweldig idee voor mijn reclame campagne. Op de bidons kon ik mijn logo en verdere adresgegevens laten zetten. Tevens wilde ik er een kraan naast zetten zodat iedereen meteen wat drinken mee kon nemen voor onderweg. Via bedrukken van bidons bij Lavista heb ik eerst vrijblijvend een offerte laten maken. Ik hoefde hier alleen maar mijn gegevens door te geven en een ontwerp wat ik op de bidons wilde hebben.  shop2253400.images.landing_bidons

Super tevreden

Doordat ik iedereen een leuke bidon met mijn gegevens en logo heb kunnen geven heb ik veel meer klanten erbij gekregen. Niet alleen tijdens de avondvierdaagse kwam ik de bidons tegen, maar ik zie ze nu regelmatig bij sportwedstrijden en andere activiteiten voorbij komen.  Dankzij de goede kwaliteit van deze bidons gaan ze jaren mee. shop2253400.images.gratis_ontwerp_bidons